Stelt Computers НАЧАЛО   ЗА НАС   УСЛУГИ   ДИЛЪРИ   РАБОТА   КОНТАКТИ
                       
 Начало » » Условия за ползване Вход | Моят профил | Количка | Поръчка
Катaлог
Антени за интернет
Монитори и Телевизори
Дронове, коптери
Контрол на достъпа
Таблети
Видеонаблюдение и охрана
  Камери
  IP камери
  Скрити камери и послушватели
  Фалшиви камери
  DVR платки
  DVR устройства
  Компоненти за видеонаблюдение
  Алармени системи за дома и офиса
LED осветление
LED фенери и прожектори
  Светодиодни прожектори
Компютърни компоненти
  Дънни платки
  Процесори
  Охладители
  Памет
  Твърди дискове
  DVD-RW
  Видео карти
  Монитори
  Кутии
  Мишки
  Клавиатури
  Мрежови компоненти
  Принтери
  Скенери
  Захранващ блок
  I/O Карти /POST Test
  TV Тунери
  Звукови карти
Мултимедия-Електроника
  Навигационни системи
  WEB Камери
  Мултимедийни плеъри
  Проектори
  Слушалки / Микрофони
  USB FLASH Памет
  DVB-T Тунери
  USB Устройства
  SD/MicroSD/CF карти
  Озвучителни системи
  Детектори за банкноти
  Джойстик / Волани
  Мултицети / Поялници
  Кабели / Преходници
  Светодиоди
  Други
Преносими компютри
  Преносими компютри
  Компоненти за лаптопи
Автомобилни аксесоари
  Авто декорация
  Автомобилни аларми
  Ксенонови светлини
  Парктроник
Акумулаторни батерии
Самозащита
Настолни компютри
Ножове
Електронни цигари
Мъжки часовници Casio
Дамски часовници Casio
Sports Timer часовници Casio
Охладители за лаптоп
GSM батерии
РАДАР-ДЕТЕКТОРИ
Цифрови фотоапарати Nikon
Ценова листа
Магазини
Лизинг
Условия за ползване Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. www.steltcomputers.com е уебсайт, който е собственост и представлява дейността на фирмата, за кратко наричана по долу: "Стелт Компютърс".
2. На сайта се предлагат продукти, на които Стелт Компютърс е директен вносител и продукти, на които фирмата е разпространител.
3. Сайтът, предоставя и следните услуги: детайлна информация за продуктите; възможност за онлайн закупуване, доставка на поръчаните продукти, хардуерни и софтуерни новини, сервизни услуги, които фирмата предлага.
4. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.
5. Стелт Компютърс си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА
1. Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия Стелт Компютърс, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, намираща се на адрес: http://www.steltcomputers.com/e/create_account.php, като по този начин създава свой клиентски профил .Стелт Компютърс се ангажира да не разпространява информацията с личните ви данни извън фирмата и лицата или агенциите, наети от фирмата да събират, класифицират и обработват информация за нея.
Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице:
- Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин Стелт Компютърс.
- Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Стелт Компютърс.
- Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин Стелт Компютърс, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
2. Потребителите се ангажират да не предоставят данните си за достъп (име и парола) до личния си профил, както и информацията, съдържащата се в техния профил.
3. Стелт Компютърс си запазва правото да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки по свое усмотрение.
4. Наличността на всеки продукт е обозначена със статус за удобство на потребителите. Стелт Компютърс си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се доуточняват по телефона или e-maila, в момента на обработка на поръчката. Стелт Компютърс не носи отговорност за спазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и не са налични в склада на фирмата.
5. Поръчка може да се извърши от различни секции в сайта, където има публикувани оферти. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка и цена.
6. Указаната цена е за 1 бр. в лева и с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка.
7. При поръчка потребителят посочва основните параметри според дадените в сайта опции: брой, производител, доставка, цвят, модел и др.п). Потребителят задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Не попълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.
8. Извършването на поръчка става от оферта и минава през два етапа:
а.Изписване на желаната бройка в полето за бройка и кликване върху бутона с графичен знак количка. Тази операция води до промяна на цвета на полето за брой, което означава, че продуктите са добавени в потребителската кошница на клиента.
б. Попълване на формата за обратна връзка и кликване върху бутона поръчай
9. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на Стелт Компютърс се свърже с него по телефон или e-mail.
10. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.
11. Чрез натискане на бутона "поръчвам", потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и Стелт Компютърс, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
12. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
1. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от Стелт Компютърс на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
3. Разходите за доставка се поемат от потребителя.
4. Стелт Компютърс или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ
1. Начинът за заплащане на поръчаните от магазина стоки е наложен платеж - при получаване на пратката. След като поръчате стока(и) от магазина, Вие попълвате формуляра за доставка. Сумата за доставка която се добавя в онлайн магазина e 5.00лв. за цялата страна и е за сметка на получателя!

- Ако стойността на вашата поръчка е 60лв. т.е 55.00лв.(стойност на продукт/и) + 5.00 доставка( добавена автоматично от онлайн магазина) - но сумата за доставка калкулирана от куриера е 7.00лв., то Вие ще заплатите на куриера при доставката сумата от 53.00лв.+7.00лв. ( 60.00лв.)!

- Ако стойността на вашата поръчка е 105.00лв. доставката ще бъде безплатна! - но сумата за доставка калкулирана от куриера е 7.00лв., то Вие ще заплатите на куриера при доставката сумата от 98.00лв.+7.00лв. ( 105.00лв.)!


ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА
1.Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.
Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.
2. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи.
3.При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в сайта.
4. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от Стелт Компютърс, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея.
5. По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

ОГРАНИЧЕНИЯ
1. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на сайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.
2. Предоставената информация и снимков материал са предмет на авторско право на Стелт Компютърс. Зареждането или отпечатването на страници от сайта е допустимо в случай, че не се нарушава ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО и сродните му права (ЗАПСП). Потребителите на сайта нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение Стелт Компютърс. Неразрешено е използването на screenshot на сайта без изричното съгласие на Стелт Компютърс. Потребителите нямат право да използват програми за автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта без изричното съгласие от страна на фирмата, или да претоварват сайта с фиктивна информация.
3. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без, негово съгласие.
4. Потребителите нямат право да разпространяват чрез сайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ
1. Стелт Компютърс не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в сайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди,породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този сайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в сайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в сайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.
2. Стелт Компютърс не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки)
3. Стелт Компютърс не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в сайта. Стелт Компютърс не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.steltcomputers.com
4. Стелт Компютърс не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при доставката, причинени от куриерската фирма (при нарушен външен вид на пратката и цена, различна от договорената се свържете с нас на тел: 02 8269028)
5. Стелт Компютърс не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности.
6. Стелт Компютърс не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.
7. Стелт Компютърс не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата.
8. Стелт Компютърс не носи отговорност при несъответствие в изображенията на продуктите.
9. Стелт Компютърс се задължава да се спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Продължи
      © 2002-2011 STELT Computers е запазена търговска марка. | Общи условия | Web Design
Цените са с включен ДДС, в посочената валута и подлежат на постоянна актуализация. Фирмата си запазва правото да променя цените без предизвестие!